Istutusmulta PLUS

Kekkilän istutusmulta PLUS on levitysvalmis, lannoitettu, kalkittu ja seulottu yleiskasvualusta. Seoksen orgaaninen aines pidättää hyvin vettä ja ravinteita. Kivennäisaines tuo rakenteeseen kestävyyttä ja läpäisevyyttä. Istutusmulta soveltuu pensas-, puu- ja perennaistutuksiin sekä myös nurmikoiden kasvualustaksi. Istutusmullan avulla palautat myös Etapin lähialueella syntyneen haravointijätteen ravinteet takaisin kiertoon. Mullan pääraaka-aine koostuu kotimaakunnassa tuotetusta kompostista, joka saa uuden elämän viljelyalustana.

 Viljelymulta PREMIUM

Kekkilän viljelymulta PREMIUM on kuohkea ja multava kasvualusta, joka soveltuu kasvimaan perustamiseen, kasvihuoneviljelyyn ja kesäkukkaistutuksiin. Se sopii myös maanparannukseen hiekkaisille ja savisille paikoille. Viljelymulta on kalkittu ja seulottu kasvualusta, ja se on peruslannoitettu hidasliukoisella luonnonlannoitteella, jonka ravinteet vapautuvat tasaisesti läpi kasvukauden. Tuotteeseen on lisätty juuriston kasvua edistävää luonnollista humushappo-valmistetta. Viljelymulta PREMIUM on lannoitettu pitkäkestoisella orgaanisella lannoitteella.

 Kekkilä Männynkuorikate

Kekkilä Männynkuorikate sopii pensas- ja havuaidanteiden sekä istutusalueiden maanpinnan kattamiseen. Se soveltuu hyvin myös kasvimaan kulkualueiden sekä polkujen pinnoitteeksi. Kuorikate estää siemenrikkakasvien kasvua ja auttaa ylläpitämään maan kosteutta. Kate on murskattua ja seulottua männynkuorta. Miellyttävän ulkonäön lisäksi kuorikate vähentää kastelun tarvetta ja helpottaa veden imeytymistä aluskerrokseen.

 Kalliomurske 0–16 mm

Murske on yleinen sorateiden ja pihojen pintamateriaali, joka soveltuu pihan rakentamiseen ja korjaamiseen. Murske tiivistyy ja sitoutuu hyvin, ja sen ansiosta se soveltuu myös mm. terassien ja pienempien rakennusten perustamiseen. Murskeen väri vaihtelee louhitun kallion mukaan, mutta meillä murske on pääosin väriltään harmaata. Kalliomurskeen toimittaa Maansiirto Veljekset Rinta Oy.

 Sepeli 8–16 mm

Sepeli on valmistettu seulomalla kalliomurskeesta. Sepeli on hyvin vettäläpäisevä materiaali, jota voidaan käyttää mm. kivijalkojen ja istutusten ympärillä. Rakentamisessa sepeliä käytetään mm. rakennusten alapohjissa ja perusmuurin vastaisessa salaojituksessa. Se soveltuu myös hyvin kuraisten teiden ja pihojen korjaamiseen. Myös sepelin väri vaihtelee louhitun kallion mukaan, mutta meillä murske on pääosin väriltään harmaata. Sepelin toimittaa Maansiirto Veljekset Rinta Oy.

 

Hinnasto

0,5 m3 1 m3
Istutusmulta PLUS 30 € 40 €
Viljelymulta PREMIUM 35 € 48 €
Kekkilä Männynkuorikate 30 € 40 €
Kalliomurske 0-16 mm 20 € 30 €
Sepeli 8-16 mm 25 € 35€

 Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 


 

  kiertokauppa_istutusmulta_b.jpg  kiertokauppa_kate_b.jpg
Istutusmulta ja Kuorikate myynnissä Alavuden, Ilmajoen,
Kuortaneen, Lapuan, Seinäjoki-Nurmon, Ylistaron ja Ähtärin jäteasemilla.

Tarkista jäteaseman aukioloajat ja yhteystiedot. 

 

Yhteystiedot

 


 

kiertokauppa_viljelymulta_b.jpg kiertokauppa_murske_b.jpg kiertokauppa_sora_b.jpg 
Viljelymultaa, kalliomursketta ja sepeliä on myynnissä Ilmajoen jäteasemalla.

Tarkista jäteaseman aukioloajat ja yhteystiedot. 

 

Yhteystiedot

 

Tuotteet myydään pienerissä itse lastattavaksi. Kuljetukseen voi käyttää esimerkiksi peräkärryä.

call_icon.png
Kysy lisää

040 7748522
Ilkka.letonsaari@etappi.com